top of page
Sök
  • Skribentens bildFanny

Skotträdsla - 3 hjälpmedel som ger ditt djur en lugnare Valborg

Under Valborg är det vanligt med smällare och fyrverkerier. För många hundar och katter kan detta utgöra en enorm stress, och det är därför viktigt att vi som djurägare försöker skapa en så trygg tillvaro som möjligt för våra djur. Nedan listar vi 3 hjälpmedel som minskar stress och oro:


Aptus Relax

Smakliga tuggbitar som bidrar till att minska stress och stressrelaterade beteenden hos både katt och hund. Aptus Relax är helt naturligt och innehåller en kombination av Colustrum Calming Complex, grönt tepulver (L-Teanin), L-Tryptofan och vitamin B1.

Relax kan användas varje dag för stressade individer eller efter behov. Ges 30 min innan önskad effekt och vid väldigt stressade situationer kan dosen fördubblas.Feliway eller Adaptil

Feliway och Adaptil använder sig av lugnande feromoner för att minska stress och skapa trygghet hos hund och katt. Doftferomonerna motsvarar djurets naturliga feromoner och är artspecifika - Feliway påverkar endast katt och Adaptil påverkar endast hund. Produkterna finns i flera utföranden, exempelvis i form av spray, doftavgivare som placeras i vägguttag och halsband för hund.


Sileo

Om din hund blir mycket rädd och stressad till följd av ljudet från smällare kan lugnande preparat behövas. Sileo är framtagen för lindring av akut ångest och rädsla förknippad med ljud hos hund. Kontakta oss på 026-10 50 90 om ni önskar Sileo.

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page